meer weten over Flux Energy

Flux Energy is een onafhankelijk energieconsulent met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van elektriciteit en aardgas en de verkoop van lokaal geproduceerde energie. Denk daarbij aan injectie uit zonnepanelen, windmolens, WKK installaties en Biomassa.
Tevens geven we opleidingen rond het thema energie aan bedrijven, energieleveranciers en traders en treden op als juridisch expert bij conflicten met energieleveranciers, distributiemaatschappijen en andere stakeholders uit de energiesector. Daarnaast begeleiden we technische installaties van zonnepanelen, windmolens, hoogspanningscabines, batterijopslag, condensatoren en LED verlichting.

Met onze persoonlijke benadering en expertise van de energiemarkt helpen we uw factuur te verlagen.

Drijvende kracht en oprichter van Flux Energy is Kris Belmans. Als energiespecialist reeds actief in de energiesector sinds de vrijmaking van de energiemarkt. Hij beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van aankoop en verkoop van elektriciteit en aardgas. Alvorens te starten met Flux Energy heeft hij zijn verkoopervaring in de energiesector opgedaan bij de energieleverancier en zijn aankoopervaring bij een energieconsultant. Hij heeft in zijn loopbaan reeds tientallen miljarden kWh verhandeld en kan ook voor u een meerwaarde zijn.

Kris Belmans
Energiespecialist


visie

We leven in een energiemarkt die volop in beweging is. Door de liberalisering van de energiemarkt, de belangen van energieleveranciers en de transitie naar duurzame energievoorziening wordt de energiemarkt complexer. Tegelijkertijd bieden deze ontwikkelingen volop kansen. Onafhankelijke en betrouwbare energiespecialisten met verstand van zaken kunnen bedrijven helpen deze kansen te benutten door ondersteuning te bieden bij energievraagstukken rondom aankoop, facturatie, kostenbesparingen en duurzame energie.

missie

Het is onze missie bedrijven te helpen hun energiekosten te minimaliseren door onafhankelijk advies en betrouwbare ondersteuning bij individuele energievraagstukken.