FLUX lighting

We analyseren uw huidige situatie en stellen mogelijke oplossingen voor om uw verlichtingskost onder controle te krijgen en om het werkcomfort in uw onderneming gevoelig te laten stijgen.

Verlichting is een grote vaste kost voor iedere onderneming. Met een goed doordacht lichtplan kan u uw bedrijf op jaarbasis honderden tot duizenden euro’s besparen.

Flux Energy beschikt over de expertise en het materiaal om uw bedrijf te helpen besparen. Onze lichtexperten analyseren de huidige situatie, maken een kosten-baten analyse en wanneer ook u overtuigd bent van de voordelen, plaatsen wij in overleg de meest geschikte lichtbronnen en armaturen.

Onze partners beschikken over een jarenlange ervaring in relighting voor industrie, winkels, magazijnen, kantoren en horeca.

LED zonder investering:

Liquiditeit is vandaag de dag een enorm belangrijke factor binnen een onderneming. Investeren is daarom niet altijd eenvoudig. Flux Energy helpt u om toch te kunnen genieten van energiebesparende verlichting zonder zelf te moeten investeren. Door gebruik te maken van energiezuinige verlichting profiteert u meteen van hoogwaardige verlichtingsarmaturen die een meerwaarde bieden aan uw onderneming. Dankzij de maandelijkse spreiding in betaling (36-60 maanden) kunt u perfect uw maandelijkse winst inschatten. De maandlasten liggen dan ook veelal lager dan de besparing op de energiekosten. Op deze manier maakt Flux Energy het mogelijk om voor uw bedrijf de winst vanaf dag één te doen stijgen zonder uw hoofdactiviteit in het gedrang te brengen.