FLUX follow up
proactieve begeleiding naar de toekomst

Energiemarkten fluctueren sterk, timing is belangrijk. Het is cruciaal dat u uw energie op het beste moment inkoopt om zo de prijzen laag te houden.
Door de grillige ontwikkeling van de energieprijzen neemt het belang van proactief handelen en spreiding van risico’s toe. De aankopen van elektriciteit en aardgas zijn niet langer een operationeel gebeuren, maar eerder een strategisch handelen. Op een jaar tijd zien we soms koersschommelingen tot 40%. Op de energiemarkt opereren leveranciers, veilingen en makelaars met ieder een eigen belang. Simpelweg offertes opvragen bij afloop van uw huidig energiecontract houdt grote risico’s in.

Timing is alles. Het proactief opvolgen en het bepalen van het juiste aankoopmoment kan tot vele duizenden euro’s opleveren.Flux Energy speelt een unieke en strikt onafhankelijke rol bij de aankoop en verkoop van elektriciteit en gas en beschikt over de nodige ervaring en marktkennis van leveranciers, producten en tarieven. Door onze integrale aanpak realiseren wij uiteindelijk de laagste all-in kosten.